Friday, January 17, 2014

Batman Çılgınlığı / Batman Madness

Tunahan diye biri var.  21 yaşında ve fotoğrafçı, sporcu, sosyal medyacı, trendci, şucu, bucu... Bir sürü özelliği olan multi-task insanlardan. Böyle güncel, teknoloji ve trendleri hayatına sokarak, sırf keyif olsun diye projeler çıkarıp bunlardan başarı hikayeleri çıkaran sosyal ve sporcu insanlara ne kadar hayran olduğumu biliyor beni tanıyan herkes.

Roger Waters ile fotoğraf çekilmek için İstanbul'dan bisikletle Sofya'ya gitmesi gibi gerçekleştirdiği hayalleri beni çok etkiledi.

~*.*~

Tunahan is a 21 year old Turkish guy, he is a photographer, sportsperson, social media manager, trendsetter, etc etc... In short he is a multi-tasker young person. And I certainly adore people who live with sports, technology, trends, joy and enjoy living.

This guy ride the bike from Istanbul to Sofia to take a picture with Roger Waters, and I am indeed impressed.



Bir de tabii sosyal medya ajanslarında çalışmış olması, film ve dizi setlerinde sahne arkası videolar hazırlıyor olması, sevdiği müzik gruplarını fotoğraflayıp sosyal medya hesaplarını yürütüyor olması, Akustikhane'de kameraman olarak çalışmış olması, Evden Sokakta'da yönetmen asistan olarak çalışmış, şimdi Sofar Sounds İstanbul'da fotoğrafçı.

~*.*~

Although he is 21, he worked ( mostly voluntarily ) for many musicbands as photographer, social media manager, for some TV series as cameramen and such and such...

.vov.

Neyse konumuz şu anki projesi...

Batman'in yönetmeni Christopher Nolan ile çay içmek için İstanbul'dan Los Angeles'a bisiklet ile gidecek. Simple.

Bunu yaparken, sosyal medyayı, yaratıcılığını, viral etki yaratan konu ile ilgili videolarını, sporculuğunu kullanması gerekecek ve tam 3 kıta 12 ülke 36 şehir geçecek. Kendi blogunda da bahsediyor projeden.

~*.*~

Now, he is going to ride his bike from Istanbul to Los Angeles to take a cup of tea with the british film director Christopher Nolan director of Batman. Simple.

He will use his creativity, social media, viral videos, training skills and he will pass 3 continents, 12 countries, 36 cities. He talks about this story in his blog, but it's in turkish...

~*.*~

Ben youtube'da açtığı kanaldan, çekilen videoları izledim ve bayıldım. Şu ana kadar yaklaşık 22 isim Tunahan'ın hazırladığı kısa metni okuyarak Christopher'a mesaj iletiyorlar. Videoların özelliği sansürlü olmaları. Kişilerin ne dediği anlaşılmıyor sadece aralardan Tunahan, with you, tea, I hope, best regards gibi mesajları alabiliyorsunuz. ( dunuz. Tunahan metni açıkladı artık... ) Videoları izlemek için click click...

From the youtube channel of his, you can watch the videos he shooted, there are about 22 famous people giving a message about his project but cencored. You only get the words Tunahan, with you, tea, I hope, best regards. ( you used to. Now he gave the whole script... ) To watch the videos click click...






Bir takım öngörülerle Tunahan, Christopher'ın ziyaret tarihi sırasında Los Angeles'ta olacağını düşünüyor. Yeni filmi Interstellar'ı çekiyor olması, Hollywood yapımı bir film olacağı için galasının Los Angeles'ta yapılacak olması, muhtemel önce Londra'da bir gala ardından Los Angeles'a filmin çıkmasına bir kaç gün kala taşınacağı öngörüleri var.

Harika bir proje, harika bir hayat, kolay gelsin ((:

Great project, great life, may the luck be with you ((:





No comments:

Post a Comment