Thursday, January 16, 2014

Adını Biliyor Musunuz? / You Know What It's Called?

Böyle egzantrik şeyleri çok seviyorum. Sağdan da soldan da aynı okunan dövmeler, tersi de düzü aynı şekle sahip objeler, varlığının başka varlıkları fark etmemizi sağladığı detaylar, çok uzun süre bakınca içinde başka cisimler gördüğümüz resimler...

"Negative Space Art"

Aslında hep görüp etkilendiğim ama adını bilmediğim için bir türlü "google"layıp dibine kadar araştıramadığım bir şeydi. Şimdi size bulduğum çok güzel imajları iletiyorum. Belki siz de resimlere bakınca "aa hakkaten böyle bir şey vardı!" diyeceksiniz, ama adını benden öğrenmiş olacaksınız..(?) hehe!

< $.$ >

I like like like some weird stuff such as tattoos you read same from both sides, some objects having the same shape from all angles, details enable us to see some other stuff existing than they do, objects we realize when we look at the picture long enough...

"Negative Space Art"

It was something that I have always seen and couldn't "google" deep down cos I didn't know what it was called. Now I'll introduce you some nice pics about it. Probably you'll react as if you have seen them since forever but you'll realize that you didn't know what they have been called... (::


Yukarısı mı aşağısı/ Aşağısı mı yukarısı?

Is it upside down/ Downside up?


Sarı duvarın içine mi bakıyoruz/ Dışından mı bakıyoruz?

Are we looking at him in front of the wall/ Or outside of the wall?


Bıyık, adam, yaprak, kuş, yol, bıyık...

Mustache, man, leaf, bird, road, mustache...


Şehrin arkasında göz mü var/ Gözün önünde bir şehir mi var/ Göz perde mi? babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi doktor ötker?

The eye / The city / The curtain... 


Error 508 :P



Belki mağara dinazor şeklinde oyuk/ Belki mağaranın içinde dinazor var/ Belki dinazor insan yemiş?

Dino in as a cave/ Dino in the cave/ Dino ate some people? ( kidding. )


Biraz korkunç...

Scary?













Başarılı değil mi sizce de?

Successful?


No comments:

Post a Comment