Tuesday, February 4, 2014

NailArt

Aslında "NailArt" uzun bir süredir oje modasında başı çekiyor ama ben henüz denemedim. Bu yazıyı yazmaktaki amacım da biz kadınların bayıla bayıla sürdüğü rengarenk, desenli, simli, taşlı ojelerin erkekler tarafından nasıl yorumlandığı?

Malum 14 Şubat'a giriyoruz, internette ne görsem kadın erkek ilişkileri, daha güzel görünmek, en şık aksesuarlar temalı "Sevgililer Günü" endüstrisi kokuyor.

Peki biz kadınları renkleriyle, taşlarıyla, sim ve desenleriyle tavlamaya çalışan yeni moda ojeler için erkekler ne düşünüyor?

Aşağıdaki örneklere baktıktan sonra yorumlarınızı merakla bekliyorum! (: Sonrasında da "14 Şubat Temalı NailArt Alternatiflerini" paylaşacağım...

<3 <3 <3
"NailArt" has been existing for long time as a nailpolish fashion, which I haven't tried yet. Actually why I'm writing this blog is because I'm really curious about men's point about this fashion. 

Since it'll be 14th of Feb soon, everywhere I look in the internet smells "Valentine's Day Industrie" and content about love, relationships, how to look chic and classy bla bla...

And now I'm wondering what men think about this fashion, below you can see the pics.

I'm curiously waiting for the comments. Then I'll post the "NailArt Fashion for Valentine's Day" (:

















No comments:

Post a Comment