Tuesday, February 4, 2014

9 Weird Things That Turn Men On

14 Şubat geçene kadar konumuz hep kadın ve erkek (:

>*.*<

We'll talk about women and men until 14th of Feb. passes (:

1. Smell of a Pumpkin Pie:

Balkabağı turtası ile lavanta karışımı kokular, erkekleri baştan çıkarıyormuş. Yani artık giyinme dolaplarına Bath&BodyWorks mumlarından, kokularından yerleştirmek bizim için farz oldu diyebiliriz.

Smell of pumpkin pie and lavender mixtures turn men on! You can visit Bath&BodyWorks for closet scents or room scents...


2. Fear:

Korku, erkekleri flörtöz yapıyor. British Columbia Üniversitesi'nde yapılan bir deneye göre riskli ve stresli bir konumda uzun süre bırakılan bir erkeğin, güvenli bir çevrede huzur içinde bekleyen bir erkeğe oranla daha flörtöz ve davetkar tavırlar sergilediği keşfedilmiş.

Fear makes men flirt. According to an experiment regulated by the University of British Columbia men, under pressure and in a risky situation for long time tend to flirt and be more welcoming than men, who stay in the comfort zone.


3. Red Dress

Kırmızı elbise kırmızı elbisedir. Randevularınızda tercih ettikten sonra pişman olmayacaksınız (:

Red dress is red dress, you won't regret it.


4. Uzun, şekilli KOLLAR

Evet, bacaklar değil (: Avusturalya Sidney'deki New South Wales Üniversitesi'nde yapılan bir araştırmaya göre erkekler bayanların uzun, ince ve fit bacaklarından çok, uzun ve şekilli kollarına bakıyor ve beğeniyorlar.

According to a study of University of New South Wales in Austuralia Sydney, men are mostly interested in long and good shaped arms of women more then their slim - fit legs.


5. Matching Lingerie

Takım iç çamaşırları, karşınızdaki erkeğe onu önemsediğiniz mesajını verir. Çünkü göz önünde olmayan parçalardır ve kıyafetlerinizin altında gizli kalıyor olmasına rağmen, hoş parçalara yatırım yapıyor olmanız hem kendinizi hem de onları görecek kişiyi önemsediğiniz anlamı taşır.

If you put on matching lingerie it gives the message that your man is being cared about. Since underwear is the part of your clothing that is hidden, the person who sees it, gets the idea that you care about yourself and the person who sees your underwear since matching pairs cost more than the individual pieces.



6. Full Hips and Thighs

Vücudunuzu sevmek için bir diğer sebep ise, erkeklerin de dolgun kalçalardan hoşlanıyor olması. Ama aslında bunun biyolojik bir açıklaması varmış. O da, kalçada biriken yağların sağlıklı omega yağlarından zengin olması ve kısacası hafif yağlı kalçaların aslında sağlıklı bir görünüme sahip olması. Bir bakıma, sağlıklı jenerasyonlar üretmek ve üreme içgüdüsüne hizmet ediyor hafif yağlı kalçalara sahip olmak (:

Another reason to love your body, is that men like full hips. But this has a biological explanation. That is: the fat exists on your hip area contains omega oils mostly which is healthy for your body. And that means healthy jenerations and healthy reproduction. So full hips actually serve for reproduction (:


7. Women Near Them

Erkekler, ilişki yaşamak için çok da uzaklara gitmiyor. Aynı ofiste çalışıyor olmanız, öğlen yemeklerini aynı yerlerde yiyor olmanız, aynı markette karşılaşıyor olmanız onların sizi potansiyel bir ilişkiden bir tık ileride düşünmeleri için yeterli aslında. 

Men don't travel far for relationships. It's actually good enough if you both share the same office, same food court or ran into each other at the same store time to time. This has a bit more meaning for them to think of a relationship with you.


8. Women Laugh

Gülmek her zaman dikkat çekici, iç ısıtıcı bir eylem. Ancak minik gülücükler, kısık sesler, hafif kıkırdamalar erkeklerin üzerinde farklı ilgi alanlarına hitap ediyor. Basel Üniversitesi ve bilmembirsürü yerin profesörü, hocası, yazarı Maria Sophocles kıkırdamanın erkeklerin bilinçdışı düzeydeyken kadınlardan etkilenmelerine sebep olduğunu söylüyor

Laughing freely is always an action that is being interested in. But small gestures with smile and moans refer to  sth else in men's world. According to  Maria Sophocles, a PhD of University of Basel and an important person of some other cool stuff says that men subconsciously get impressed by women who smiles and moans immediately.


9. Their Female Look Alikes

Homogamy diye bir terim var. İnsanın kendine benzeyenleri sevmesi durumu, ama dış görüntüde. Hatta yakın arkadaşlarımızla bile bir süre sonra birbirimize benziyoruz, saç kesimlerimiz, makyaj tarzlarımız, sakal traşımız gibi birbirimize benzeyen unsurlar oluşuyor zamanla. Ancak erkeklerin, renk ve cismen kendilerine benzeyen bayanlardan hoşlanma eğilimi olduğunu ben de yeni öğreniyorum.

There's a fact called homogamy. It means the case of liking someone who looks like you, but on the outside. It also supports that we after sometime look alike our close friends by means of haircut, make up style, beardcut... On the other hand I also just learned that men are tend to like women who looks alike them.


>*.*< enjoyValentine'sDay >*.*<


No comments:

Post a Comment