Saturday, January 4, 2014

Bu Aralar Eskiye Döndüm

Her şey Spotify'daki "Gözat" seçeneğini kurcalamamla başladı...

Öncelikle bilmeyenler için: Spotify harika bir müzik dinleme platformu. Bilgisayarınızdan da, telefonunuzdan da internete bağlı olarak/ olmayarak müzik dinleyebildiğiniz bir yer. Üstelik internet pakedinizden yemiyor! 
( Benim çok sevdiğim bir uygulamadır Spotify, çok çok tavsiye ederim. )

İsterseniz dinlemek istediğiniz şarkıyı aratıp dinlersiniz, isterseniz o sanatçının albümlerini. yada aradığınız şarkının içinde geçtiği başka listeleri... Konu müzik dinlemek olunca Spotify'da sınır yok kısacası, listeler oluşturup paylaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızı ve listelerini takip edebilirsiniz. Yada, Spotify'ın bizim için oluşturduğu müzik kategorilerini ve listelerini dinleyebilirsiniz.

İtiraf ediyorum, iTunes'umdaki şarkıları yaklaşık 5 aydır güncellemediğim ve bu süre uzadıkça o şarkılardan iyice nefret etmeye başladığım bir dönemde tamamdır Spotify indirme zamanı gelmiştir demiştim. Tembelliğime verecek olursak tek tek şarkı aratıp dinlemektense bir de "Gözat" seçeneğine bakayım dedim. VEEEEEE....


"Gözat" ın altında, her türlü durum için hazırlanmış bir sürü kategori var, spor yaparken; dışarıda yürürken; uykuya dalmak için; kafa dağıtmak için...

Party kategorisinin altında da:


"GIRL'S NIGHT" listesini gören ben tabiki hemen tıkladım (:


Aslında kendimi SexAndTheCity konseptli disko müziklerinin içinde bulacağımı sanarken, çocukluğumun pop şarkıları arka arkaya çalmaya başlayınca bu listeyi dinlemeden edemez oldum (: 
Christina Aguilera'nın soket çorapla topuklu ayakkabı giydiği, Jennifer Lopez'in takılarını fırlattığı kliplerden, şarkılardan bahsediyorum. Herhalde geçici bir dönem yaşıyorum!

Hemen listedeki bazı şarkıları paylaşıyorum:







İyi dinlemeler!!

3 comments:

  1. irem, spotify çok başarılıymış gerçekten. tavsiye için teşekkürler. takipçinim, başarılar :)

    ReplyDelete
  2. ((: ben de çok seviyorum, senin de bloguna bayılıyorum! hep yaz...

    ReplyDelete
  3. Your article is very smart.I love to browse your diary's posts everyday and that i got vast facilitate from your blog and developed a brand new app how to get spotify premium for free root apk you'll be able to check.Thanks for wonderful diary.

    ReplyDelete